0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Tijdens het voetbalseizoen 2012-2013 gaat Blue Army bij elke thuiswedstrijd van Club Brugge op zoek naar die ene fan die een plaatsje in de spotlights verdient.

Factsheet

  • Competitie: Europa League
  • Wedstrijd: Club Brugge – Newcastle
  • Datum: 08 november 2012
  • Naam: Mevr. Krista Weiker
  • Leeftijd: 41
  • Woonplaats: Herzele [Oost-Vlaanderen]

Krista, wat is je mooiste Clubherinnering?

Hier een keuze in maken is niet zo gemakkelijk. Het eerste wat me te binnen schiet is de laatste wedstrijd van vorig seizoen. Toen de spelers na de wedstrijd ons vak kwamen groeten, kreeg ik van Tom Högli zijn wedstrijdshirt! Daarnaast was uiteraard ook de laatste titel, tegen Anderlecht, een heel mooi moment, maar in de voorbije Clubjaren kan je ook niet om het overlijden van Sterchele heen. Het afscheid en eerbetoon dat Club en de supporters hem geschonken hebben blijft me voor altijd bij. Ik ben dan ook heel trots dat ik nog een foto heb van mijn zoon met Cois!

Heb je een favoriete Clubspeler?

Blondel en Hoefkens natuurlijk en wanneer ik langer terugga in de tijd denk ik aan de Caje. De spelers met die typische Clubmentaliteit dus. Heel leuk dat Ceulemans vanavond de supporters nog eens komt groeten!

Wat betekent Club Brugge voor jou?

Heel veel.. Ik ben Clubsupporter sinds mijn 12 jaar. Wanneer ik het toen in mijn jeugd moeilijk had, schreef ik brieven naar de spelers van Club. Fantastisch om dan bijvoorbeeld een foto teruggestuurd te krijgen. Club is altijd een houvast en ik herken mezelf ook in de Blauw-Zwarte spirit van nooit op te geven. Naar een match van Club komen kijken is steevast genieten, daarbij kan ik me echt ten volle uitleven.

 


Dit interview werd afgenomen voor en verscheen op de website van Blue Army.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post En wat deed U vandaag?
Next post De perfecte soundtrack

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *