A journer is someone who writes a journal about his journeys

Off to Sevilla (Spain) for the weekend. Any recommendations? #sevilla #españa Roman mosaics hardly get better than these.. Extraordinarily well preserved, you can find them at the Villa Romana… https://t.co/onkNt1GW2u Finally online: my travel report of a two week holiday in #Bali and the #Gili islands two years ago! #travelbloghttps://t.co/MV9M6QHjlX Eindelijk online: het verslag van twee weken vakantie en #Bali en de #Gili eilanden, 2 jaar geleden.. #reisbloghttps://t.co/xKwx3BPfCv It's called @RottnestIsland and it is HIGHLY recommended! 😍😍😘 #quokkalove #rottnest #rottnestisland https://t.co/WPSwzPpxNC
Home Sport Club Brugge Fan van de match @ #CluGnk: Nicky Masscheleyn

Fan van de match @ #CluGnk: Nicky Masscheleyn

SHARE
, / 1215 0

Tijdens het voetbalseizoen 2012-2013 gaat Blue Army bij elke thuiswedstrijd van Club Brugge op zoek naar die ene fan die een plaatsje in de spotlights verdient.

Factsheet

  • Competitie: Play-offs Jupiler Pro League
  • Wedstrijd: Club Brugge – KRC Genk
  • Datum: 19 mei 2013
  • Naam: Dhr. Nicky Masscheleyn
  • Leeftijd: 27
  • Woonplaats: De Panne [West-Vlaanderen]

Heb je een abonnement op Club?

Ja, al voor het dertiende seizoen zelfs! Intussen is het al het achtste jaar dat ik in de spionkop sta. Na abonnementen in 212 en 213 sta ik nu in 214.

Hoe ben je Clubsupporter geworden?

Dit is moeilijk te beantwoorden.. Het is iets wat je overkomt! Mijn eerste keer op Olympia vergeet ik nooit meer. Het was een wedstrijd tegen de Brusselse rivaal die op 2-0 eindigde. Ambiance, passie en talrijke gezangen op de tribune. Als jonge knaap was ik na nog geen vijf minuten verkocht! Sindsdien is Club een belangrijk deel van mijn leven en enkele jaren later werd ik samen met mijn jongere broer Davy abonnee. Aangezien 95% van mijn vrienden ook in de spionkop staat, is het ook de plaats waar we elkaar tweewekelijks zien. Samen supporteren we dan voor onze gemeenschappelijke trots!

Je zei het al wat, maar wat betekent Club voor je?

Heel veel. Als het niet draait, dan kan ik daar serieus van balen. Al heb ik het ook wat leren relativeren. Ook al hebben we de laatste jaren niks van prijzen gewonnen, mijn steun is onvoorwaardelijk! Enkele maanden geleden werd ik papa en ik probeer de microbe aan mijn zoon door te geven. Niet dat hij veel keuze heeft! Ik kijk er al uit om binnen enkele jaren samen met hem naar Blauw-Zwart te gaan kijken!

Wie is je favoriete speler en waarom?

Zonder twijfel is dat Jonathan Blondel, zelfs al speelt hij soms op/over het randje. De gedrevenheid en het engagement die van hem uitgaan bezorgen me kippenvel. Velen kunnen er iets van leren! Je mag hem gerust in het rijtje Lambert, Ceulemans en Verlinden plaatsen. Een Clubicoon!

Wat verwacht je nog van deze laatste seizoenswedstrijd tegen Genk?

Na een dramatische start ben ik vooral blij dat Europees voetbal al een zekerheid is. Winnen tegen Genk kan eventueel zelfs nog betekenen dat we een gooi naar het kampioenenbal zullen mogen doen! Verder hoop ik vooral op een mooi afscheid voor onze kapitein want dat komt hem zeker toe!

 


 

Dit interview werd afgenomen voor en verscheen op de website van Blue Army.

Plaats een reactie / leave a comment

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN