A journer is someone who writes a journal about his journeys

Off to Sevilla (Spain) for the weekend. Any recommendations? #sevilla #españa Roman mosaics hardly get better than these.. Extraordinarily well preserved, you can find them at the Villa Romana… https://t.co/onkNt1GW2u Finally online: my travel report of a two week holiday in #Bali and the #Gili islands two years ago! #travelbloghttps://t.co/MV9M6QHjlX Eindelijk online: het verslag van twee weken vakantie en #Bali en de #Gili eilanden, 2 jaar geleden.. #reisbloghttps://t.co/xKwx3BPfCv It's called @RottnestIsland and it is HIGHLY recommended! 😍😍😘 #quokkalove #rottnest #rottnestisland https://t.co/WPSwzPpxNC
, / 1204 0

Fan van de match @ #CluLie: Jille Hoflack

SHARE
Home Sport Club Brugge Fan van de match @ #CluLie: Jille Hoflack

Tijdens het voetbalseizoen 2012-2013 gaat Blue Army bij elke thuiswedstrijd van Club Brugge op zoek naar die ene fan die een plaatsje in de spotlights verdient.

Factsheet

  • Competitie: Jupiler Pro League
  • Wedstrijd: Club Brugge – SK Lierse
  • Datum: 16 maart 2013
  • Naam: Dhr. Jille Hoflack
  • Leeftijd: 28
  • Woonplaats: Geluwe [West-Vlaanderen]

Hoe ben je Clubsupporter geworden?

Moeilijk uit te leggen eigenlijk, al van kinds af had ik de Blauw-Zwarte microbe te pakken. Ik keek als klein manneke altijd vol interesse naar de samenvattingen van Club in “Stadion” (toen nog met Dirk Abrams), in de tijd dat Mario Stanic en Robert Spehar aan de lopende band scoorden. Sindsdien is de adoratie voor blauw-zwart alleen maar groter geworden..

Wat betekent Club Brugge voor je?

Ik zal niet zeggen ‘alles’, maar veel zal het toch niet schelen. Club Brugge is passie, dat zit in mijn ziel, mijn hart, het is gewoon een deel van ik als mens. Ik sta ermee op en ga ermee slapen. De uitslag van Club is bepalend voor mijn humeur, vraag maar aan de mensen die mij goed kennen!

Wie is je favoriete Clubspeler en waarom?

Op dit moment is Jonathan Blondel zonder twijfel mijn lievelingsspeler. Zowat de enige speler uit de A-kern die ik nog een échte Club-speler durf noemen. Zijn engagement is fenomenaal, strijden van de eerste tot de allerlaatste seconde en die niet aflatende drang om de bal te veroveren is gewoon super. Daar komt nog bij dat hij ook nog over een goeie techniek beschikt en de vista om een splijtende pass te geven. Blondel staat daarom voor mij op een even hoge trede als Timmy Simons, de laatste Club-speler die tot nog toe als captain de landstitel in de lucht mocht steken. Timmy is/was niet de meest verfijnde voetballer, maar maakte dat ruimschoots goed met zijn mentaliteit, inzicht en leiderschap op en naast het veld.

Wat verwacht je nog van de play-offs?

Ik ben hoopvol voor de komende 10 wedstrijden want de laatste weken is de vormcurve serieus omhoog gegaan. Laat ons hopen dat aan het goede spel ook resultaten zullen worden gekoppeld zodat we zo hoog mogelijk kunnen eindigen. Kampioen zie ik ons niet meer worden, daarvoor is het verschil te groot. Een tweede plaats en daarbijhorend Champions League-ticket zou al schitterend zijn.

 


Dit interview werd afgenomen voor en verscheen op de website van Blue Army.

Plaats een reactie / leave a comment

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN