A journer is someone who writes a journal about his journeys

Not unique, but very unusual.. Rome covered in snow! https://t.co/46Y2J2CyUS Overweeg je een trip naar Rio de Janeiro? Dan zijn dit de 10 dingen die je er in mijn ogen zeker moet bezocht hebbe… https://t.co/cGwHddzA2m Considering going to Rio de Janeiro? Here are my top 10 things to do in 'la cidade maravilhosa'! #Riohttps://t.co/w03MEw2dNa Pedra do Sal, Rio de Janeiro: https://t.co/L93KAujNng via @YouTube Two years in Straya and I've only done 3 of these 11 things.. :-( https://t.co/PCZouVfsjk
Home Over the journer

Over the journer

Het is 2014 en ‘The Journer’ werd geboren. Inderdaad, ‘journer’, een nieuw en persoonlijk uitgevonden Engels woord. Omdat het kan. U snapt al de links met Engelse woorden als ‘a journal’ en ‘a journey’, Nederlandse woorden als ‘het journaal’ en Franse woorden als ‘le journal’. ‘A journer’ echter, dat is een persoon. Iemand die schrijft over zijn ervaringen. Someone who writes a journal about his journeys. Ok, iemand die een blog bijhoudt, zo kan u het ook zien inderdaad. Echter, ik hoop dat het meer wordt dan dat. Een column met een mening, een onderwerp om over in debat te gaan, een beoordeling van een bezoek, een relaas over ervaringen. Dat is meer dan een pure blog lijkt me en tegelijk zijn dat allemaal dingen die ik wil gaan doen. Hier. Nu. Op thejourner.be.

Dank hierbij aan Stijn die het logo ontwierp, aan Bert van dbSolutions voor de hosting, aan Jasper van Get-ID.nl voor de opbouw van de site en aan alles en iedereen die me steunt bij dit en andere projecten.

Welkom!

PASSWORD RESET

LOG IN