A journer is someone who writes a journal about his journeys

Off to Sevilla (Spain) for the weekend. Any recommendations? #sevilla #españa Roman mosaics hardly get better than these.. Extraordinarily well preserved, you can find them at the Villa Romana… https://t.co/onkNt1GW2u Finally online: my travel report of a two week holiday in #Bali and the #Gili islands two years ago! #travelbloghttps://t.co/MV9M6QHjlX Eindelijk online: het verslag van twee weken vakantie en #Bali en de #Gili eilanden, 2 jaar geleden.. #reisbloghttps://t.co/xKwx3BPfCv It's called @RottnestIsland and it is HIGHLY recommended! 😍😍😘 #quokkalove #rottnest #rottnestisland https://t.co/WPSwzPpxNC
Home Over the journer

Over the journer

Het is 2014 en ‘The Journer’ werd geboren. Inderdaad, ‘journer’, een nieuw en persoonlijk uitgevonden Engels woord. Omdat het kan. U snapt al de links met Engelse woorden als ‘a journal’ en ‘a journey’, Nederlandse woorden als ‘het journaal’ en Franse woorden als ‘le journal’. ‘A journer’ echter, dat is een persoon. Iemand die schrijft over zijn ervaringen. Someone who writes a journal about his journeys. Ok, iemand die een blog bijhoudt, zo kan u het ook zien inderdaad. Echter, ik hoop dat het meer wordt dan dat. Een column met een mening, een onderwerp om over in debat te gaan, een beoordeling van een bezoek, een relaas over ervaringen. Dat is meer dan een pure blog lijkt me en tegelijk zijn dat allemaal dingen die ik wil gaan doen. Hier. Nu. Op thejourner.be.

Dank hierbij aan Stijn die het logo ontwierp, aan Bert van dbSolutions voor de hosting, aan Jasper van Get-ID.nl voor de opbouw van de site en aan alles en iedereen die me steunt bij dit en andere projecten.

Welkom!

PASSWORD RESET

LOG IN