0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Back to work vandaag. Nog wat in feeststemming van gisteren, maar ook wel uitkijkend naar morgen. Dit is een overgangsdag, zoveel is duidelijk.

Voor het eerst een Belgische gast op de camping die ik ken. Jan, werknemer van de KBVB die ik leerde kennen op het EK Futsal, heeft verlof genomen en verblijft hier. Eindelijk eens een bekend gezicht. Hij nam ineens ook al initiatief voor een volleybaltornooitje op ons beachvolleyveld, maar kon er uiteindelijk zelf niet aan deelnemen omdat hij elders op een strand met locals aan het… beachvolley’en was.

Verder een vrij rustige dag met enkele kleine taakjes op de camping en in het feestgedeelte. Enkele bedden verversen, enkele tenten afbreken, een tapkraan verplaatsen, zo’n dingen. Allemaal nog wel chill.

Morgen wordt beter. Morgen wordt epic. Ik kan er nog altijd niet bij, zelfs al heb ik vandaag mijn tickets gekregen voor de volgende twee matchen van de Duivels. Ik zal me morgen in Maracanã bevinden. Het mythische Maracanã. Heerlijk toch?

Oh ja, vanavond nog een optreden van Black Box Revelation op de camping. Benieuwd naar! Al veel over de groep gehoord, maar ik ken (denk ik) geen enkel nummer van hen… En daarna dan zoals gisteren opnieuw de dansvloer op als er opnieuw een DJ is, zoals Dave Lambert na het optreden van SX enkele dagen geleden?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Hopp Schwiiz
Next post Paradise City

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *