A journer is someone who writes a journal about his journeys

Off to Sevilla (Spain) for the weekend. Any recommendations? #sevilla #españa Roman mosaics hardly get better than these.. Extraordinarily well preserved, you can find them at the Villa Romana… https://t.co/onkNt1GW2u Finally online: my travel report of a two week holiday in #Bali and the #Gili islands two years ago! #travelbloghttps://t.co/MV9M6QHjlX Eindelijk online: het verslag van twee weken vakantie en #Bali en de #Gili eilanden, 2 jaar geleden.. #reisbloghttps://t.co/xKwx3BPfCv It's called @RottnestIsland and it is HIGHLY recommended! 😍😍😘 #quokkalove #rottnest #rottnestisland https://t.co/WPSwzPpxNC
Home Over mij

Over mij

In 1985 werd ik geboren in het prachtige West-Vlaamse stadje Ieper. Met haar vestingmuren, Lakenhallen, Sint-Maartenskathedraal, Menenpoort en alle andere pracht. Ik ben er trots op en het blijft mijn thuisbasis, maar het neemt niet weg dat ik steeds een beetje zoekende blijf. Ik heb veel – misschien té veel – interesses en word graag geconfronteerd met datgene wat ik nog niet ken. Vooral dan als het een geschiedkundige, sportieve en/of culturele waarde heeft. Ik hou ervan te reizen, te ontdekken, mensen te ontmoeten en te bewonderen. Erover schrijven ontbrak er nog aan, maar bij deze dus.

Mijn secundair onderwijs werd een opleiding Latijn – Moderne Talen. Mijn interesse in geschiedenis resulteerde in twee opleidingsjaren Archeologie aan de UGent, waarna ik overschakelde op de keuze voor mijn passie: sport. Ik maakte succesvol een bacheloropleiding Sportmanagement af en ging achteraf werken voor mijn stageplaats. Ik werk daar nu nog steeds en heb het geluk hier over een goede werksfeer te beschikken alsook over faciliteiten die mij toelieten en toelaten fantastische avonturen mee te maken. De job zorgde ervoor dat ik gedurende drie dagen op de Olympische Spelen in London was en dat ik kon gaan werken op het WK Voetbal in Brazilië. Op dit moment neem ik echter de grootste stap en bevind ik me in Australië voor de ontdekkingsreis die ik hoop dat het wordt.

Erover berichten doe ik hier, op thejourner.be en via de eraan gelinkte sociale media.

PASSWORD RESET

LOG IN